Clas Ohlson Foundation och Clas Ohlson AB stödjer Locker Room Talks samarbete med Leksands IF:s sommarhockeyskola och Leksands IF ungdomssektion

Locker Room Talk är en ideell organisation som arbetar för att skapa en bra attityd och främja jämlikhet hos unga idrottare.

–  Vi vet hur mycket skitsnack man kan få höra i omklädningsrummen. Men det stannar inte där, snacket blir till skeva värderingar som följer med ut i livet. Vi ska förändra det, säger Shanga Aziz på Locker Room Talk.

– Det är väldigt viktigt att ge unga idrottare bra förebilder i hur man pratar med varandra och hur man behandlar andra. Vi vill vara med att skapa en bra attityd och respekt för alla människor, oavsett vem du är, säger Patric Skoglund, varumärkesansvarig och marknadschef på Leksands IF.

Clas Ohlson Foundation och Clas Ohlson AB stödjer Locker Room Talks samarbete med Leksands IF:s sommarhockeyskola 2022 och klubbens ungdomssektion, vilket gör att ledare såväl som ungdomar kommer få ta del av en utbildning med Locker Room Talk.